Presentem el programa detallat del III Curs de Cultura Medieval que Amics de l’Art Romànic organitza a Montblanc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc, i aquest any també amb la del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la revista Cultura i Paisatge i el celler Carles Andreu.

Les inscripcions són gratuïtes, i les podeu fer a la següent adreça:

aar.iec.junta@gmail.com

Properament penjarem el programa detallat del curs.
Per facilitar l’organització de les jornades, convindria que en el correu d’inscripció ens facilitéssiu:
– Nom i cognoms de cada una de les persones inscrites (*)
– Telèfon mòbil
– Localitat de residència

* indispensable

Per al dissabte al matí hi ha prevista una visita comentada al monestir de Poblet. Disposarem d’un autocar per fer el trasllat de Montblanc al monestir. Com que el número de places per a l’autocar és limitat, en el correu d’inscripció ens hauríeu de fer saber si teniu previst accedir a Poblet en cotxe particular o en autocar (anirem omplint les places per ordre d’inscripció).
L’aforament per a la visita és limitat a 100 persones.

Pel que fa als dinars de divendres, dissabte i diumenge, com l’any passat, hi ha la possibilitat de fer-ho plegats (qui ho desitgi) en el restaurant del mateix convent de Sant Francesc. Per poder fer una previsió d’assistència de cara al restaurant, si teniu pensat quedar-vos-hi algun dia ens aniria bé que ens preciséssiu quin o quins dies serien.
L’aforament per al restaurant és limitat a 60 persones.